Descriere
<p>Măsline fără sâmburi, de varietate "manzanilla", din nordul Cáceres, în saramură compusă din: apă, sare, suc de lămâie, acid lactic, boia "de la Vera" și ulei de măsline extravirgin. Produs pasteurizat.</p>
<p></p>
<p>Boiaua, conținând potasiu, este un calmant natural recomandat îndeosebi în tratamentul artritei și reumatismului. Dar beneficiile pe care acest condiment le aduce organismului nu se opresc aici. El contribuie la întărirea sistemului imunitar, ajutând în crearea globulelor roșii și albe, iar datorită conținutului de vitamina E previne apariția cancerului de colon. De asemenea, boiaua mai conține: fier (ajută în prevenirea anemiei); zinc (combate oboseala); vitamina A (menține sănătatea pielii).</p>
<p>Aroma deosebită a acestui produs este dată atât de condimentul anterior menționat, cât și de restul ingredientelor care îl însoțesc: uleiul de măsline, chimenul, ceapa și usturoiul. Așadar, acesta reușește să aducă în bucătăria noastră, simplu și într-un mod inedit, savoarea măslinelor din sud-vestul Spaniei. </p>
<p>Descoperă gustul delicios al măslinelor fără sâmburi "Ecco Qui Nature"! </p>
Detalii ale produsului
Detalii specifice
- Masă
- 0,300 kg
- Grăsimi
- 8,19 gr la 100 gr
- Valoare nutritivă și energetică
- 90 kcal/374 kj la 100 gr
- Acizi grași saturați
- 1,57 gr la 100 gr
- Carbohidrați
- 0,77 gr la 100 gr
- Proteina
- 3,41 gr la 100 gr
- Sare
- 2, 82 gr la 100 gr
- Țara de proveniență
- Spania
- Zaharuri
- 0,24 gr la 100 gr