Toate produsele din topul vanzarilor
  • Banner

Ulei de măsline extravirgin
Ulei de măsline extravirgin | E-Market-Spaniol

Ulei de măsline extravirgin

Cu un gust ușor amar, puțin picant, și o culoare verde ce amintește de măslinele încă necoapte, uleiul de măsline extravirgin de origine Spania comercializat de Emarket Spaniol te încântă de prima dată când alegi să-l utilizezi în prepararea bucatelor preferate. Fără a avea un preț mare, acest produs natural, disponibil în mai multe variante (în funcție de caracteristici specifice și cantitate) îți face cunoștință în mod subtil cu gastronomia spaniolă, ajutându-te în același timp să te bucuri de o dietă mai sănătoasă și mai echilibrată, grație multiplelor sale beneficii.

Uleiul de măsline extravirgin vs. uleiul de măsline virgin

Atunci când vine vorba de alegeri sănătoase, specialiștii recomandă întotdeauna uleiul de măsline extravirgin, de preferat de origine Spania, în detrimentul altor tipuri de ulei, deoarece este cel mai sănătos. Desigur, nici cel virgin nu este de trecut cu vederea, păstrând multe din caracteristicile primului tip, inclusiv gustul și aroma specifice.

Deosebirea între cele două tipuri este următoarea: cel virgin se obține printr-o singură presare (fiind astfel numit și de primă presă), având o anumită valoare peroxidică și o anumită aciditate. Uleiul virgin, pe de altă parte, este obținut din materialul ce rămâne după prima presare, fiind de obicei mai acid.

Emarket Spaniol te asigură că toate produsele din această categorie sunt de cea mai bună calitate, made in Spania, uleiurile fiind obținute doar prin proceduri mecanice (mai exact, prin presare la rece), astfel încât să-și păstreze nealterate caracteristicile naturale.

Uleiul de măsline: beneficii

Beneficiile uleiului de măsline, fie el extravirgin sau virgin, sunt numeroase, fiind recunoscute încă din antichitate. În ceea ce le privește pe cele interne, dat fiind faptul că este bogat în grăsimi monosaturate și antioxidanți, produsul contribuie la neutralizarea acțiunii radicalilor liberi (previne apariția cancerului) și reduce riscul unui atac de cord (previne hipertensiune arterială).

De asemenea, este util și în prevenirea diabetului zaharat, în menținerea unei greutăți corporale normale (unii acizi grași din componența sa diminuând pofta de mâncare, însă, atenție!, uleiul de măsline are calorii, un număr destul de mare am putea spune), în ameliorarea astmului și artritei, precum și în ameliorarea sforăitului. Pe lângă cele aduse organismului prin consum, acest tip de ulei este utilizat ca ingredient cheie și în industria cosmetică: îndeosebi în produsele destinate îngrijirii pielii (hidratează optim pielea) și în cele pentru îngrijirea părului.

În ceea ce privește produsele naturale comercializate de Emarket Spaniol, te asigurăm că sunt de calitate superioară, fiind obținute din cele mai bune măsline (din Spania), prin proceduri mecanice atent controlate. Alege savoarea unui ingredient cheie al bucătăriei spaniole și bucură-te de multiplele sale beneficii! 

Sunt 7 produse.

Se afiseaza 1-7 din 7 produs(e)
Filtre active

Marca: Iznaoliva Premium D.O. Montes de Granada

Pack Premium: ulei de masline extravirgin 750ml+Premium 500ml+masline BIO negre uscate

Recenzie(i): 0

TRANSPORT GRATUIT INCLUS!! Pack-ul include: o sticlă de 750 ml de  ulei de măsline extravirgin de calitate superioară IZNAOLIVA, resat la rece, obținut direct din măsline și numai prin proceduri mecanice. 90% varietate Picual, 10% alte varietăți. Aciditate max.0.4%. Origine: Granada, Spania. o sticlă de 500 ml.de ulei de măsline extravirgin Premium cu...

Pret 70,00 lei
Mai multe
Stoc epuizat

Urmariti-ne pe Facebook